Saturday, September 5, 2009

Happy birthday Amalina


Happy Birthday Amalina. Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki, sihat walafiat dan belajar dengan jayanya.

Mak buatkan kek coklat dengan topping white chocolate. Harap-harap sedapla... Sori la.. mak ni pasal 'hiasan dalaman' kurenggg sikit. Mana yang boleh je la. Dan sori la.. transparent pasal umur tu. It's just a number.

Semoga keceriaan bertambah dalam beberapa hari lagi ni...........





4 comments:

hnyhar said...

waaah..bestnye dpt kek dr k.zarinaaaaa...anyway nmpk mude je lg lin dlm gmbr tuu..kikiki..cam kakak n adik je ngan anak2 akak tu..

*akak, bday sy pun coming soooon ni...he3..

SeMiN said...

slmt ulang th hr lahir...moga panjang umur, murah rezeki, dan sentiasa bahagia dgn sokongan suami dan kluarga tercinta...

Nur said...

Happy Bday Babe,

Miss u yaaaaa, semoga kau sehat2 belaka, and dimurahkan rezeki, dan bahagia ke syurga!

Jumpa kau later ya...take care

Amalina said...

thanks k nani eheh, muda2 pun xla muda sgt...thanks semin, aku perlukan doa sdemikian rupa utk survive di sini, n k nur!, rindunyaaa kt dia, thanks and jga diri baik2 kt msia tu..