Monday, August 24, 2009

Kek Puasa & Kek Arni

Semalam mak buat kek khas untuk Arni yang nak balik Brunei hari ni setelah habis Master nye. Congratulations Arni...... Tapi Arni akan ke London dulu, settlekan pelbagai urusan dan terus balik ke Brunei. Tak tau bila boleh jumpa lagi. Harap Arni datang la konvo nanti.




Mak juga buat kek 'Selamat Berpuasa'



Irfan & Iffah sedang makan strawberry dengan coklat

7 comments:

Nur said...

jeles jeles jelessssssssssssssssss....nak kek jugak kak....huhuhuhu...sedap nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zarina said...

Mai balik cepat..

mamanuhazahin said...

mak...kenape warna tulisan atas kek tu sama ngan background...susah nak baca la mak...

zarina said...

Guna material yang sama but different temperature. Malas nak buat lain.

hnyhar said...

rajin betul mak ni..asyik masak kek je..aduss..bikin terliur daa..

nursyeffarni said...

Terima kasih sgt2 kak. Kek tu memang sedap. Ni pun tapaw bawa untuk makan berbuka dalam train nanti.

Sedih pulak nk tinggalkan Durham ni..

InsyaALLAH kita akan berjumpa lagi kak =)Gonna miss your family esp your adorable kids :~o)

Amalina said...

Sedap tul...hehehe...tumpang dua kaki...eheh arni ko jgn sedih, aku sentiasa blh mkan bg pihak ko smntara masih ada di Durham ni kan kan k zarina...ahaks=D