Saturday, July 25, 2009

Roker park

Selepas menyaksikan Sunderland International Airshow, kami ke Roker Park. Ditepi pantai tu juga. Tak sempat explore apa ada kat situ sebab dah penat berjalan. Sempat jumpa playpark dan yang paling best naik mini train. Ayah dan anak2 yang best. Mak tengok aje sebab jaga Izzah yang tidur. Lain kali mak nak datang lagi naik train ni pulak. Train free. Bestnya.















8 comments:

Amalina said...

kak nak p sama naik free train tu, tp kita masih ada 2 plan yg 'terbengkalai' ingat x lagi apa dia

Kamilah said...

beamish museum! tapi tu kene tunggu aku! hehehehhe :P

Amalina said...

ooohh 2 bulan lagiiiiiiii tuuu...

zarina said...

Kena pergi masa winter la kalo camtu.

hnyhar said...

kak zarina,
syoknye abg naso n anak2 naik train tu..haaa..nak gi jugakla nak naik train..kikiki.

nak gi beamish museum eh? huuu..tmpt tu mmg tmpt idaman nak pegi tp xtahula bila dpt g sana..byrn masuk pun leh thn gak mhl..tu yg terbantut je nak g tu..sedey2..

zarina said...

Nani, Beamish tu kalo gi in group 15 org murah sikit tiket. Adult GBP 11, biasa 16 GBP. Student & children biasa GBP 10, Kalo group GBP 6 je. Tu yang kena buat rombongan kalo nak dapat murah. Tapi tu la Kam & Nur Fakhzan balik kpg. Diorang nak gi jugak. Tinggalkan je diorang, boleh tak ? hehehe....

ummunashwa said...

gi time winter tak best..ada tempat yang ditutup kalau tak silap..jom.

Amalina said...

saya tgu adik-beradik saya balik jd lepas raya nnt kami g..klau k zarina n k nani n ina g dulu nnt critalah pengalaman..