Thursday, July 23, 2009

Study & Cuaca

Dah masuk 3 minggu cuaca mendung dan hujan je di Durham ni. 'Wet Summer'. Dah masuk 3 minggu gak I ponteng dari gi school. Mentang2 la SV gi holiday. Bila bangun pagi tengok hari hujan.. terus je penyakit malas tu datang.....

Pagi ni cuaca ok so ingat nak gi school la juga. Bangun je terus rasa sakit tengkuk sebelah kanan dan bahu kanan. Salah tido la tu kut semalam. Dah bersemangat... lain pulak halangan.... ni la dugaan dalam buat PhD... Semoga esok....semangat makin kuat dan tiada halangan/dugaan lain..

Partly Sunny

2 comments:

hnyhar said...

yeaahh..go go kak zarina!!

Amalina said...

Akak thanks so much td..tak ada apapun just surat promo2 holiday hehe..esk sy passkan surat2 k zila pula, akak dun worry..rain or shine, sy akan g jumpe dia..selamat belajar akak!harap2 jumpa atas bas esok..hehhehe;p