Friday, June 26, 2009

Research Day

Hari Research Day di school. I pun kena present. Tension dah sebulan rasanya. Tapi lega dah settle. tension bukan sebab pe.. sebab tak tau nak present ape.

Ni la 1st time I present in English di bumi Inggeris. gabra semacam je. Dengan English I yg tak berapa fluent tu. I je yg bawa skrip. Orang lain present selamba je.

I tak tunggu habis sampai petang. sebabnya I kena gi hospital X-ray kaki. Result X-ray dia kata dlm 1 week & kena jumpa GP utk tau result.

Thanks Amalina & Fakhzan yg tolong kasi idea & juga suami tercinta yang kasi 'hadiah' sebab berjaya present. Sedih hubby tak dpt tengok sebab kena jaga Izzah & Iffah.


Opening/Introduction


Proceeding


Tempat I present


Tempat I present (Nasib baik bilik kecik je)


Slide




Kat Hospital Durham University. Tempat menunggu di x-ray dept

3 comments:

anon suria said...

leganya kan dah present. Saari tengah siapkan report transfer . hope everything goes well.

Amalina said...

No problem k zarina, kami tolong mana yg terdaya..harap2 feedback baik yg k zarina terima tu motivasi utk masa2 akan dtg..jgn segan2 minta tlg dgn kami jiran2 bowburn ni kay..cheers kakakku

Nur said...

kakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mana update....huhuhuhuhu